MØD EN MEDARBEJDER
I ASFALTBRANCHEN

Nogle profiler er uden foto. Her er der tale om fiktive men typiske profiler og udsagn. Grunden er, at vi er ved at skifte ud eller ved at finde en konkret profil.


Marketingansvarlig

Marketingansvarlig

  • Martine
  • 32 år
  • 6 år i branchen

Mit job

Min stilling indebærer det overordnede ansvar for markedsføring for Pankas, herunder den trykte og den digitale. Arbejdsopgaverne indebærer b.la. markedsundersøgelser, analyser, udarbejdelse af marketingsplanen og strategien, målsætninger, opsætning og måling af KPI´er samt afrapportering til ledelsen.Også hjemmesiden, er en stor del af markedsføringsindsatsen for en virksomhed som Pankas, og også dette ansvar er placeret hos os i marketingafdeling.

Som Marketingansvarlig har du også ansvaret for kommunikationen med samarbejdspartnere, det kunne fx være bureauer og medier.

Sammen med personalet i marketingsafdelingen koordineres og optimeres der på markedsføringsindsatsen løbende. Ikke to dage er ens, og det er ikke altid er den allerede tilrettelagte plan kan følges, grundet udefrakommende omstændigheder, men det er også det der gør hverdagen super sjov.


Uddannelsesbaggrund

  • Matematisk Gymnasial uddannelse
  • Kontoruddannelse med speciale i administration
  • Aarhus Erhvervsakademi – Marketing og Sociale medier

Hvorfor har du valgt jobbet

Jeg har valgt jobbet, fordi det giver mig mulighed for at udfolde mine til tider kreative evner - og sammen med den store del af administrativt arbejde, syntes jeg, det giver en afvekslende arbejdsdag. Det er også en stilling, som berører mange afdelinger på tværs af virksomheden, og generelt indeholder meget kollega og leverandørkontakt.

 


Asfaltindustriens medlemmer

Se ledige stillinger og søg uopfordret

 

 

 

 

 


 


Medlemmer