ASFALT - juni 2024

ASFALT - juni 202426. juni 2024

Asfaltindustriens nye adm. direktør Jakob Svane vil gøre gode veje til en vindersag. Det og meget andet kan man læse mere om i juni-nummeret af ASFALT.


Jakob Svane er tiltrådt som ny direktør i Asfaltindustrien pr. 1. maj, hvor han overtog stafetten fra Anders Hundahl. Jakob Svane er 46 år og kommer fra DI, hvor han var sekretariatschef for Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

I et interview præsenterer ASFALT Jakob Svane, som vil sætte vejvedligeholdelse og bæredygtige løsninger øverst på dagsordenen.

Som ny direktør er Jakob Svane travlt optaget af at lære medlemsvirksomhederne i Asfaltindustrien at kende samt at repræsentere og fremme vejsektorens interesser udadtil. Han vil blandt andet holde øje med udrulningen af Infrastrukturplanen 2035 og sikre, at vejprojekterne bliver gennemført som planlagt, mens han for de kommunale veje vil fokusere på tiltag, der kan rette op på den manglende vedligeholdelse, der udgør et alvorligt problem.

”God infrastruktur er helt afgørende for et velfungerende samfund, men tages ofte for givet. Mange har først opdaget betydningen af gode veje, da der kom huller i dem. Det skulle jo egentlig helst ikke komme dertil. Så det glæder jeg mig til at bidrage til at få på dagsordenen,” udtaler Jakob Svane:

Du kan læse mere om Asfaltindustriens nye adm. direktør her.

De øvrige historier i juni-nummeret af ASFALT handler om:

God læselyst!
Medlemmer