Ny direktør til Asfaltindustrien

Ny direktør til Asfaltindustrien29. januar 2024

Asfaltindustrien skal have ny administrerende direktør. Jakob Svane tiltræder som ny direktør for Asfaltindustrien den 1. maj 2024. Han afløser Anders Hundahl, der efter godt 15 år på posten ønsker at gå på pension.


Asfaltindustriens nye administrerende direktør Jakob Svane er 46 år og kommer fra DI, hvor han er sekretariatschef for Danske Shipping- og Havnevirksomheder.

”Efter 15 gode år med Anders Hundahl som direktør, har vi nu fundet hans afløser, Jakob Svane, som skal være med til at sikre, at Asfaltindustriens Arbejdsgiver- og Brancheforening kan fortsætte sit systematiske og målrettede arbejde med at tale vejenes sag som selvstændig og aktiv forening”, siger formand for Asfaltindustrien Claus Terkildsen og tilføjer, at han glæder sig over at få en erfaren kapacitet som Jakob Svane som direktør; han takker Anders Hundahl for mangeårig super god indsats med at få synliggjort branchen og vejene.

“Jeg glæder mig til at stå i spidsen for Asfaltindustrien, som er en branche, vi alle er dybt afhængige af hver dag. Jeg har et godt indtryk af foreningen og ser frem til at repræsentere og udvikle den i fællesskab med virksomheder og medarbejdere,” siger kommende direktør Jakob Svane.

“Jeg kommer til at savne den prægtige gruppe mennesker, som asfaltentreprenørerne i den grad er. Det samme gælder de dygtige medarbejdere i brancheforeningen og vores sekretariatsfællesskab,” siger afgående direktør Anders Hundahl.

Både Anders Hundahl og Jakob Svane vil være til stede på Asfaltdagen 2024, der finder sted torsdag den 21. marts 2024 og hvor alle er velkomne til at komme for at sige farvel og goddag. Receptionen er kl. 15:30-17:30 på Josty, Pile Allé 14A, 2000 Frederiksberg.

Læs pressemeddelelsen. 
Medlemmer