Ny direktør til Asfaltindustrien

Ny direktør til Asfaltindustrien24. oktober 2023

Adm. direktør for Asfaltindustrien, Anders Hundahl, har valgt at gå på pension med udgangen af marts 2024. Bestyrelsen har derfor igangsat processen med at finde en ny direktør, der kan fortsætte det gode arbejde med at tale vejenes sag over for bl.a. politikere og myndigheder. 


Efter præcis 15 år på posten har Anders Hundahl valgt at gå på velfortjent pension med virkning fra 1. april 2024. Dermed når Anders Hundahl at gennemføre Asfaltindustriens generalforsamling og Asfaltdag 2024, der finder sted torsdag den 21. marts 2024.

Bestyrelsen i Asfaltindustrien har allerede igangsat processen med at finde Anders Hundahls afløser, som man sigter på at kunne ansætte før generalforsamlingen den 21. marts 2024. Bestyrelsen ønsker at sikre en god overgang til den nye direktør, så Asfaltindustriens Arbejdsgiver- og Brancheforening kan fortsætte sit systematiske og målrettede arbejde med at tale vejenes sag som selvstændig og aktiv forening.

Spørgsmål kan man rette til Claus Terkildsen, der er formand for Asfaltindustrien, på telefon 21 22 02 51 eller mail claus.terkildsen@peabasfalt.dk.

Lind til rekrutteringsvirksomheden, der er behjælpelig med rekrutteringen af den nye direktør: Direktør - Comentuk
Medlemmer