31 nye elever på Vejasfaltør uddannelsen

31 nye elever på Vejasfaltør uddannelsen11. september 2014

D. 1. september 2014 startede 31 nye elever på Vejasfaltør uddannelsen på Ulfborg Kjærgaard.


D. 1. september 2014 startede 31 nye elever på Vejasfaltør uddannelsen på Ulfborg Kjærgaard. De nye elever kommer fra hele Danmark og skal bl.a. igennem uddannelses 2-årige forløb fuldføre 25 AMU kurser, hvor de vil gennemgå teori, beregninger, projektarbejde og en masse praktisk arbejde.

Roald Nord Emanuelsen fra NCC i Herning (til venstre i billedet) har tidligere arbejdet som sikkerhedsvagt, men har nu de sidste 2 år arbejdet i asfaltbranchen. ”Ved at komme igennem hele kursusrækken og få papir på min kunnen håber jeg selvfølgelig at gå op i løn, men også på sigt at stræbe efter at blive formand for nogle projekter” fortæller Roald, der tidligere har været på Ulfborg Kjærgaard på andre kurser.

Thomas Erik Schou Hansen, der er elev hos NCC i Herlev fortæller at det er den første uddannelse han virkelig tror på. Efter et mislykket forsøg som tømrerlærling hvor virksomheden lukkede føler han nu at han har fundet rette hylde. ”Der er rigtig mange, der lige en ekstra gang skal have forklaret, hvad en asfalttør er. De forveksler ofte de, der arbejder ved vejene med brolæggere – så nu må det jo være min opgave at lære folk om hvad det egentlig er vi laver” siger Thomas med et smil på læben.

De 31 nye elever bliver delt op i to hold og skal over de næste to år fuldføre 25 kurser. Eleverne kan igennem deres tid på uddannelsen gøre brug af forskellige faciliteter i deres fritid. En sportshal og fitnessrum, samt en ny multibane står til rådighed for eleverne.
Medlemmer