Asfaltindustrien møder transportministeren

Asfaltindustrien møder transportministeren20. november 2023

Torsdag den 16. november var Asfaltindustriens formand, Claus Terkildsen, og direktør, Anders Hundahl, til møde med transportminister Thomas Danielsen, V, for at tale veje og infrastruktur.


Asfaltindustriens politiske sæson afsluttedes i november med en god dialog med landets transportminister, Thomas Danielsen, om vigtige emner som Infrastrukturplan 2035, der giver virksomhedern mulighed for at udvikle sig i henhold til en langsigtet plan; om korrekt indeksering af kontrakter, der gør det lettere og indgå langsigtet samarbejde om store projekter; om evaluering af AB18, der er bygge- og anlægsbranchens "grundlov", og som sparer os for meget bøvl når vi kan indgå kontrakter på baggrund heraf; og sidst men ikke mindst om vigtigheden af livskraftige virksomheder på danske havne.

Vi vil i denne forbindelse gerne kvittere for, at vi i Danmark har et åbent parlament, hvor vi, og alle borgere, kan komme i dialog med politikerne om vigtige emner. Det skaber tillid til politikerne og det åbene folkestyre.

På fotoet se fra venstre: Formand for Asfaltindustrien Claus Terkildsen, transportminister Thomas Danielsen og direktør i Asfaltindustsrien, Anders Hundahl.
Medlemmer