Asfaltindustrien søger

Asfaltindustrien søger19. august 2022

Sekretariatsmedarbejder til Asfaltindustriens Fællessekretariat i Ballerup. Vi søger en – gerne nyuddannet – sekretariatsmedarbejder til en alsidig stilling


Asfaltindustriens Fællessekretariatet er rammen om et antal selvstændige sekretariater og foreninger hver med egen bestyrelse. Vi dækker 200 virksomheder, der alle har trafik og veje som fællesnævner.

Dine arbejdsopgaver:
Du skal arbejde som sekretariatsmedarbejder i Dansk Vejforening og ITSDanmark, hvor opgaverne består af medlemsservice, udsendelse af nyhedsbreve, forberedelse og afholdelse af netværksmøder, bestyrelsesmøder og generalforsamling. Opgaverne løses i samarbejde med sekretariatschefen.
I Asfaltindustriens Arbejdsgiverforening får du drifts- og udviklingsopgaver inden for asfaltarbejderes (efter)uddannelse og arbejdsmiljø. Herudover planlægger og afvikler du projekter og kampagner, f.eks. Pas på min Far, sammen med den arbejdsmiljø- og uddannelsesansvarlige. Uddannelse og kampagner udføres i samarbejde med 3F.

Din baggrund:
Du er måske nyuddannet akademiker eller har nogle års erfaring med lignende opgaver. Måske har du erfaring fra foreningsarbejde eller fra en politisk ledet organisation, og du er vant til projektarbejde. Du har gåpåmod og arbejder systematisk og struktureret. Det er vigtigt, at du arbejder selvstændigt og at du kan lide at knytte løse ender sammen og afslutte. Du skal kunne trives med at have et udadvendt arbejde, hvor du også tager rundt og besøger medlemmer og andre samarbejdspartnere. Du har kørekort. Endelig er lyst til og erfaring med hjemmesidearbejde og elektroniske medier en fordel. Som person er du god til at bevare overblikket, også når der er flere forskelligartede opgaver.

Vi tilbyder:
Vi er 14 i fællessekretariatet, som ligger i Ballerup. Vi tilbyder gode muligheder for efteruddannelse og udvikling. Hos os får du en fleksibel arbejdsplads med rare kolleger og eget kontor, mulighed for at arbejde hjemme, sundhedsforsikring, fri telefon og fitnessrum. Vores værdier er, at vi hver især arbejder flittigt og fokuseret med vores ting, men at vi også dyrker fællesskabet og har det sjovt sammen.

Praktiske informationer:
Den ugentlige arbejdstid er 37 timer, fleksibel og ekskl. frokost. Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt og kalder løbende ind til samtaler. Send en ansøgning med CV og eksamensbeviser til th@dv.dk.
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sekretariatschef Tove Hels på 2076 5566.
Medlemmer