Asfaltverdenens vigtigste kongres

Asfaltverdenens vigtigste kongres3. februar 2016

Den europæiske asfalt forening (EAPA) har netop udgivet deres seneste nyhedsbrev, her løftes sløret for hvad årets hovedevent: Eurasphalt & Eurobitume Congress - den 1. til 3. juni i Prag, kommer til at omhandle.


På førstedagen vil repræsentanter og eksperter, fra europæiske og internationale asfalt- og asfaltrelaterede organisationer - udlægge og diskutere, hvilke krav fremtiden vil stille til asfaltindustrien? Hvilke eksterne faktorer vil påvirke den? Samt hvilke løsninger industrien kan bringe.

Anden og tredjedagen bringes en palet af diverse teknisk orienterede præsentationer, hvor den seneste forskning på området fremvises.

Eksempelvis kan et fokus på WMA fremhæves. Det skal ses i lyset af, at det er EAPAs vurdering at WMA og genbrugsasfalt meget vel kan blive få en politisk prioritering, når EU kommissionens reviderede rapport omkring offentlig indkøb: Green Public Procurement (GPP) bliver udgivet, senere i 2016.

I nyhedsbrev kan man derudover få overblik over:

·         EAPA-Eurobitume aktiviteter

·         Europæisk standardisering

·         Overblik over kommende konferencer

·         Indholdsoverblik af de seneste måneders vigtigste konferencer

Her skal det som sidebemærkning nævnes, at Asfaltindustrien i slutningen af november var i Slovenien til deres årlige asfaltkonference. Hvor WMA og genbrugsasfalt også var et hovedtema. Læs om dén konference, og få samtidigt adgang til to rapporter omhandlende selvsamme område her på Asfaltindustriens hjemmeside.

Det fulde EAPA nyhedsbrev er til at finde her

Af Anders Hundahl, adm. dir. Asfaltindustrien
Medlemmer