Munck Asfalt har årets asfalthold

Munck Asfalt har årets asfalthold13. november 2015

Tillykke til Ålborgholdet fra Munck Asfalt, som vinder prisen for bedste indslag ved at have oprettet en facebookgruppe for Munck medarbejdere, der gør det nemt at dele idéer, informationer og viden om sikkerhed og arbejdsmiljø. De kan nu se frem til en julefrokost.


Konkurrencen er en del af 3Fs og Asfaltindustriens årlige arbejdsmiljøkampagne. I år har vi udfordret holdene til at sende et indslag, der fortæller eller viser os, hvordan man kan lære af nærved-ulykker.

I konkurrencen var der frit spil til at være kreativ med sit indslag, og seks meget kreative, men også forskellige indslag, blev nomineret som bedste indslag. Det var derfor en vanskelig opgave, som dommerpanelet stod overfor, men efter grundige overvejelser var der enighed om, at prisen for bedste indslag går til Ålborgholdet fra Munck Asfalt for at oprette facebookgruppen for Munck medarbejdere.

Dommerpanelet har i sin bedømmelse bl.a. lagt vægt på, at holdet har reflekteret over, hvordan de deler og henter informationer om arbejdsmiljø og sikkerhed i hverdagen. Ved at bruge Facebook, som for de fleste er en integreret del af hverdagen, gør holdet oplysninger om sikkerhed og arbejdsmiljø vedkommende for den enkelte, og samtidig er det nemt at dele idéer og erfaringer på tværs af virksomheden.  

Herudover har dommerpanelet lagt vægt på, at facebookgruppen er permanent og har potentiale for at nå ud til alle holdets kollegaer i Munck, ligesom den kan inspirere kollegaer i andre virksomheder til nye måder at kommunikere om sikkerhed og arbejdsmiljø.

Dommerpanelet bestod af medlemmerne fra Asfaltbranchens Arbejdsmiljøudvalg.

 

De nominerede indslag kan ses samlet her.

 

Når året er omme, vil Asfaltindustrien desuden indsamle oplysninger fra virksomhederne om antal arbejdsulykker og fraværsdage i det forgangne år og kåre en ”Danmarksmester i arbejdsmiljø”, som vil få overrakt Asfaltindustriens og 3Fs vandrepokal.
Medlemmer