Pas på mor og far

Pas på mor og far25. juli 2018

Kør pænt - også selv om det er varmt cool - og pas især på ved vejarbejder. Sådan lyder opfordringen fra Asfaltindustrien og alle de mange vejarbejdere der hver dag knokler i sommerheden for at bygge og vedligeholde vores veje.


Det er sommer, det er vaaarmt og du kører bil. Det kan godt være lidt af en prøvelse, især hvis du skal skynde dig, hvis børnene er urolig bag i bilen - eller hvis du skal holde ved eller køre langsom forbi et vejarbejde. Men kør nu roligt og pænt - også for din egen skyld.

Travlhed, utålmodighed og en stigende tendens til vejvrede præger i disse år trafikbilledet. Og for os, der arbejder på vejene, er det desværre blevet dagligdag at blive mødt med ubehagelige tilråb, en provokerende langfinger og i værste fald trusler og voldelige overgreb.

3F og Asfaltindustrien relancerer derfor kampagnen "Pas på min far" i et nyt design fra den 25. april 2018. Kampagnen skal sætte fokus på nedsættelse af hastigheden ved vejarbejder samt opfordre billister til at vise respekt for de mennesker, der hver dag passer deres arbejde på vores veje og dermed tæt på trafikken. Også for bilisterne og trafiksikkerheden er det en fordel at køre roligt og overholde alle anvisninger og fartbegrændninger.

Her er en lille hilsen, fra os der arbejder på vejen til dig der kører bil i sommervarmen:

https://www.youtube.com/watch?v=clhBmtFDTAw
 
Medlemmer