Student til kommunikation og New Media

Student til kommunikation og New Media21. maj 2015

Asfaltindustrien og Dansk Vejforening søger en studentermedhjælp med ansættelsesstart i september, der skal være med til at styrke vores kommunikations- og informationsarbejde. Hvis muligt kan der komme et par enkelte arbejdsdage i juni til oplæring.

Asfaltindustrien er branche- og arbejdsgiverorganisationen for virksomheder, der arbejder med veje, og Dansk Vejforening er en erhvervspolitisk forening for virksomheder med interesse i infrastruktur. Vi er arbejdsplads for 18 medarbejdere – herunder to studerende.

Din opgave vil især være at stå for tilpasning og opdatering af hjemmesider og teknisk support til kollegaer, der også bruger hjemmesiderne. Samtidig vil en stor del af arbejdsopgaverne involvere de sociale medier, hvor vi især er aktive på Twitter og LinkedIn, og vi overvejer at oprette en Facebook gruppe. Derudover kan der komme opgaver, der indebærer, at du bidrager aktivt til vores presse- og kommunikationsarbejde - herunder dokumentation og research, lettere analysearbejder og administration af vores presse- og politikerkontakter samt andre ad hoc opgaver.

Vi tilbyder:

Du har:

Arbejdsstedet er Lautrupvang 2, 2750 Ballerup.

Ansøgningsfristen er 31. maj 2015.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til konsulent Helle Michelsen på hmi@dv.dk.
Send din ansøgning samt CV til hmi@dv.dk
Medlemmer