Valgkamp

Valgkamp1. juni 2015

Asfaltindustrien i valgkamp - transportordfører besøger asfaltværk og får en god vej-snak


I forbindelse med den igangværende valgkamp har Venstres Transportordfører Kristian Pihl Lorentzen været på besøg hos Asfaltindustrien – denne gang gjaldt det Muncks afdeling i Kongensbro.  Kristian Pihl Lorentzen, der er Venstres transportpolitiske ordfører, har før besøgt Asfaltindustrien - nemlig Lemminkäinen i Silkeborg.

Kristian Pihl Lorentzen er født, opvokset og bor i området ved Kongensbro i Jylland, og har derfor over for Asfaltindustrien ytret ønsker om at besøge Munck Asfalt i Kongensbro. Kristian Pihl Lorentzen er født med asfalt i blodet, idet hans far har arbejdet som asfaltformand, så det er helt naturligt at han har speciel forkærlighed for vores veje.

Jens-Kristian Damsgaard, direktør i Munck Asfalt, havde en rigtig god snak med Kristian Pihl Lorentzen, der blev vist rundt på asfaltværket.

I Asfaltindustrien har vi ikke en partipolitisk holdning, men alle politikere med interesse for veje og infrastruktur er velkomne, lige som vi løbende sikrer, at de er opdaterede på de spørgsmål, der interesseret virksomhederne og med de holdninger, som Asfaltindustrien har.

Det er vigtigt, at alle i Folketinget kender og forstår branchen udfordringer – uanset om de repræsenterer Enhedslisten eller Venstre.
Medlemmer