Vejpolitisk netværk

Vejpolitisk netværk15. oktober 2019

Der er kommet et ny, vejpolitisk netværk i regi af Teknologisk Institut og Dansk Vejforening. Formålet er at sætte fokus på vejinfrastrukturens udfordringer. Mødeleder er Hans Engell. Asfaltindustrien opfordrer alle interesserede til at melde sig ind


Jeg blev begejstret, da jeg fik invitationen til at deltage i det nye Vejpolitiske Netværk, som Teknologisk Institut og Dansk Vejforening har etableret i fællesskab. For jeg synes, der mangler et fagligt forum, hvor vi vejfolk kan netværke, drøfte fremtidens udfordringer og komme med vores bud på, hvordan dansk vejinfrastruktur skal se ud.
For der ér mange udfordringer. De kommende par år er statskassen næsten tom når det gælder veje, og det lægger en begrænsning på innovationen og udviklingen i sektoren. Regeringen har spillet ud med et ambitiøst klimaudspil, hvor vi skal reducerer vores CO2-udledning med 70 % frem til 2030; vej- og transportsektoren skal bidrage, og det er ingen hemmelighed at det biver en krævende opgave. For blot at næve to af de spændende udfordringer vi står overfor.
Til at lede vores møder er det lykkedes at få tidligere toppolitiker og nuværende politisk kommentator, Hans Engell, til at stille op. Han skal nok på kyndig og erfaren vis vil guide os igennem alle mødegangene.
Jeg har naturligvis meldt mig til med det sammen. Prisen er meget fordelagtig - ikke mindst set i forhold til, hvad man ellers giver for den slags netværksdeltagelse.
Det næste års tid er der fire møder, hvor vi skal diskutere på tvært af vejsektoren om emner, der er relevante for både beslutningstagere, vejbestyrelser, rådgivere, entreprenører, forskere og andre i vejsektoren.
Jeg glæder mig - og håber at se rigtig mange gode kolleger i netværket!
Du kan melde dig til her.
Medlemmer